Powered by Blogger.

Gincu Mempunyai Lead?

by - 1:28 AM




Petang ni nak share lah sikit tentang info gincu yang Beeha dapat dari whatsapp. Mungkin ada yang dah baca, tapi Beeha saja nak share lagi sekali. Buat penggemar gincu, ehh pemakai gincu sila ber hati-hati yea untuk beli gincu.

Sila baca info yang Beeha dapat ni. :)



KLIK GAMBAR UNTUK ZOOM.



So, ada banyak jugak brand yang ada lead kan? Beeha pulak bukan pengguna jenama di atas. So, tak boleh nak buat experiment. Bagi sesiapa yang menggunakan jenama di atas, mungkin korang boleh test cara yang dia ajar tu.


Beeha pengguna tegar Silky Girl. Acewohhh. Hahahaaa. Tapi Beeha dah try laa. *Alamak lupak pulak nak amik gambar untuk tunjuk bukti* Beeha dah cuba calit gincu silky girl di tangan, and gosokkan dengan cincin emas. Alhamdulillah dia tak berubah pun. Thats mean, dia tidak mempunyai lead lah. Kalau ada dia kan berubah jadi warna hitam.








You May Also Like

1 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)