Powered by Blogger.

Second Tagging by Aj

by - 3:08 PM






Ahaa. Here we go. Got second tagging by Aj. Thanks a lot Aj, I feel happy to answer this questions.

So, let see the questions.

  1. Asal dari mana ?
  2. Apa pengalaman yang memalukan bagi korang ?
  3. Apa pengalaman yang korang tak dapat lupakan ?
  4. Tempat paling jauh korang pernah pergi and bila ?
  5. Tempat idaman korang untuk bercuti ?
  6.  Favourite moment dengan family atau dengan orang yang tersayang .
  7. Kalau ada boleh ada kuasa korang nak kuasa apa and kenapa ?
  8. Favourite movie ?
  9. Ada buku kegemaran ? Kalau ada nyatakan tiga .
  10. Kenapa korang start blogging ?

Okay, saya jawab ehh..

1. Asal Kedah.
2. Bila terjatuh depan pintu kelas, and BUDAK2 laki gelakkan.
3. Jatuh basikal and until now I didn't tell my mom.
4. Sarawak je paling jauh tapi tak ingat bila. Kihkihkih.
5. Korea one day, in shaa allah.
6. Naik jet ski ayah bawa, paling best ever.
7. Kuasa bertukar ala ala power rangers or kamen rider sebab I bole tolong orang.
8. Tak tahu laa, bole kata semua my favorite.
9. Ada. Novel Dork Diaries, buku tentang nasihat, buku about facts science.
10. Sebab boring duk saja.

Done jawab 10 soalan nih. *lama jugak aku fikir nak jawab soalan senang ni. Hahaah.


Right now, my turn pulak tag orang lain yea. 5 soalan cepumas.


  • Siapakah artis pertama yang korang minat?
  • Apakah cita-cita korang. Cerita secara detail.
  • Sukan yang pernah korang main?
  • Kenapa anda start berblogging?
  • Apa yang korang akan buat jika diberi RM 5000 cash kepada anda?


Siapakah yang terkena?







Kepada nama yang ditag, sudi-sudi lah jawab 5 soalan dari Beeha.. 




You May Also Like

3 Comment(s)

  1. thanks sebab tag ;) done jawab semua hehe

    http://qistinazahari.blogspot.my/2015/11/sepuluh-soalan-tag-by-aj-beeha.html

    ReplyDelete
  2. selesai menjawab fuhh...berpeluh...thanks dear

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)